Taartvluchten 2018
Bezoekers

 9771 Bezoekers

 1 Bezoeker online

Postduivenvereniging Flevoland is de basis van de taartvluchten in het Noorden van het land. Deze vereniging is zelfs ontstaan uit de taartvluchten. De huidige organisatie wordt nog steeds gevormd door de bedenkers van dit fenomeen en dit nu al 14 jaar lang.

Adres lokaal: Vormtweg 7n, Urk

Inkorfltijden: 19.00 - 21.00 uur (Geef duidelijk aan op welke vlucht je ze wilt inkorven, want anders kunnen er teleurstellingen ontstaan)

Systemen: Benzing M1, Atis, Unikon, Bricon, Mega, Tipes. Tauris is mogelijk maar hiervoor moet u uw verenigingssysteem meenemen en de kennis. Als u de kennis heeft hoe de Tauris op de Mega draait, is dit ook mogelijk

Contactpersoon: Simon Zeeman 06-23801027 taartvluchten@gmail.com

Op de eerste inkorfavond een kopie entlijst afleveren bij het inkorflokaal. Dit jaar moeten alle duiven over de plank, ook invliegduiven. Registratie via gummi-ringen is ook mogelijk, neem hiervoor tijdig contact op met de contactpersoon van het inkorfcentrum. 

Neem ook tijdig contact op met de contactpersoon van het inkorfcentrum als u aan de late kant denkt te komen met inkorven. Help de organisatie om alles vlekkeloos te laten verlopen


Creatie datum: 10/09/2019 : 17:06
Categorie: Najaarsklassiekers 2019 - Westlijn informatie
Pagina gelezen 1124 keren


Optie is niet beschikbaar. Klik de Vorige [back] knop van de browser.