Najaarsklassiekers 2020
Taartvluchten 2019
Bezoekers

 32916 Bezoekers

 1 Bezoeker online

Postduivenvereniging Flevoland is de basis van de taartvluchten in het Noorden van het land. Deze vereniging is zelfs ontstaan uit de taartvluchten. De huidige organisatie wordt nog steeds gevormd door de bedenkers van dit fenomeen en dit nu al 15 jaar lang.

Adres lokaal: Vormtweg 7n, Urk

Inkorfltijden: Ophaaltijd West eerste vlucht 23.00 uur, andere vluchten 21.45 uur. Ophaaltijden Oost eerste vlucht 23.30 uur, andere vluchten 23.00 uur. 

Systemen: Benzing M1, Atis, Unikon, Bricon, Mega, Tipes. Tauris is mogelijk maar hiervoor moet u uw verenigingssysteem meenemen en de kennis. Als u de kennis heeft hoe de Tauris op de Mega draait, is dit ook mogelijk

Contactpersoon: Simon Zeeman 06-23801027 taartvluchten@gmail.com

Op de eerste inkorfavond een kopie entlijst afleveren bij het inkorflokaal. Vrachtduiven kunnen dit jaar zo ingekorfd worden.

In verband met de controleprotocollen dient u uiterlijk woensdagavond 20.00 uur, voor de wedvlucht van zaterdag, door te geven hoeveel duiven u wilt spelen, of u wilt klokken (de eerste keer ook even het systeem doorgeven), uw lidnummer, uw naam, uw woonplaats, uw telefoonnummer en uw voorkeurstijd van inkorven (zie ophaaltijden bij inkorflokaal min 20 minuten voor het klaar maken van de manden).  Zie de mailadressen achter het inkorflokaal waar u wilt inkorven. 

Geef bij Urk ook even door op welke vlucht u wilt inkorven.

De kantines van de clublokalen van De Blauwe Doffer en PV Flevoland zullen tijdens de najaarsklassiekers gesloten blijven.

Speciale regels voor inkorfcentrum Urk

Op Urk kunnen de deelnemers kiezen voor inkorven op de Westlijn of op de Oostlijn

Voor de deelnemers die willen deelnemen aan de prijzen is er wel een beperking. Er kan maar op 1 lijn gespeeld worden voor de prijzen. Als de deelnemer ook op de andere vlucht wil inkorven kan dat alleen als vrachtduiven. Dit alles is helaas noodzakelijk om reken technische redenen.

Op beide vluchten vrachtduiven inkorven behoort ook tot de mogelijkheden.


Creatie datum: 10/09/2019 : 17:06
Categorie: Najaarsklassiekers 2020 - Westlijn informatie
Pagina gelezen 2792 keren


Optie is niet beschikbaar. Klik de Vorige [back] knop van de browser.